Copyright © 2013 . Alle rechten voorbehouden. Ontwikkeld door de BoBo’s.
Op 't Spoeij. Aegten Klooster. Lakenindustrie. De straat. Contact. Bewoners. Op 't Spoeij. Aegten Klooster. Lakenindustrie. De straat. Contact. Bewoners.

Eerste SpuiSluisprijs 2013 voor Restaurant M !


Gisterenavond (2-3-2013) is restaurant M overtuigend winnaar geworden van de SpuiSluisprijs 2013. De bewoners kozen voor restaurant M omdat het restaurant al 2x de aftrap voor de Running Dinner heeft gehuisvest. Daarnaast kregen alle bewoners wederom een heerlijke amuse en een heerlijk glas pinot noir.

Daarnaast heeft het restaurant gekookt voor Joke & Everard Verweij tijdens de ziekte van Joke: een goed voorbeeld van naoberschap. Nummer twee op de lijst was Henk de Kruif (dé sleutelbewaker) en nummer drie Willem Oderkerk (honden-uitlaatdienst). De jongste genomineerde was Sara op nummer 6.


NB. Maurice Couvee gaat er werkelijk alles aan doen volgend jaar de prijs in de wacht te slepen……het wachten is op de eerste sneeuwbui….

Tweede Kom-over-die-brug Running Spui Dinner 2 maart 2013 Het Spui-lied 2013 (door Peter Mohr) Spuilied2013.mp3 Spui-lied.pdf

Dubbelklik op de speaker


MohrMusic

Grote Spui 3

3811 GA Amersfoort

mob: 06-21547912

www.mohrmusic.nl